Archery Tag

Archery Tag

Wat houdt het in?

Op zoek naar een sportieve groepsactiviteit in de buitenlucht? Dan is Archery Tag echt iets voor jou. Ga de strijd aan tijdens dit spel, waarbij iedere speler gewapend met pijl en boog recht op de tegenstander afgaat. Natuurlijk zijn het veiligheidspijlen met een zachte kop en draagt iedereen gezichtsmaskers.

Archery Tag wordt gespeeld op een veld met diverse obstakels waar jullie je achter kunnen verschuilen. Tijdens dit sportieve uitje zullen er diverse spelvormen de revue passeren waarbij jullie in meerdere teams tegen elkaar zullen strijden.

Wie weet het andere team te verslaan en gaat er met de winst vandoor, kom erachter tijdens een potje Archery Tag.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Archery Tag
Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid