Boogschieten

Wat houdt het in?

Tijdens het Handboogschieten, komt de ware Robin Hood in jullie naar boven. Wie heeft er het beste richtingsgevoel en weet de pijl in de roos te krijgen? Uiteraard gebeurt dit alles onder deskundige spelbegeleiding, zodat dit op een verantwoorde wijze kan plaatsvinden. Deze activiteit is zeer geschikt om te combineren met een van onze andere activiteiten, in combinatie met een hapje en een drankje, maak je er een volledig dagje uit van.

Daarnaast is het ook mogelijk om het handboogschieten te combineren met het kruisboogschieten. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Tijdsduur: 1 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid