Crazy Bingo

Crazy Bingo

Wat houdt het in?

Een gewoon potje BINGO??? Niks ervan! Probeer nu onze CRAZY BINGO!! Een ludieke activiteit waarbij de nummertjes op originele én interactieve wijze bekend worden gemaakt. Verzamel gedurende de 4 rondes, de meeste jokers en ga er met de prijs vandoor! Tijdens de Crazy Bingo Spelen jullie:

  • Crazy Jenga
  • Crazy Songs
  • Crazy Movies
  • Crazy Quotes

De spelers welke de meeste jokers hebben verzameld zullen uiteindelijk de Finale spelen! De Crazy Bingo van Playground X wordt standaard verzorgd door een van onze quizmasters, hierdoor beleef je een volledig verzorgde activiteit.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Crazy Bingo
Tijdsduur: 2 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Vrijblijvende offerte
Voor alle leeftijden
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid