De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

De Jongens tegen De Meisjes

Wat houdt het in?

Vooroordelen over het andere geslacht, iedereen heeft ze, maar is het waarheid of fabel? Kom erachter tijdens de spelshow De Jongens tegen De Meisjes! Feitenkennis en vele andere onderdelen komen aan bod in deze spelshow. De groep zal worden verdeeld in 2 teams, De Jongens en De Meisjes. Vervolgens kan de strijd der seksen losbarsten en zal duidelijk worden wie de beste zijn. Na afloop van de avond heb je dan eindelijk antwoord op de vraag wie er beter zijn: De Jongens of toch De Meisjes! Tijdens deze spelshow spelen jullie onder ander Op Het Matje, Mannen of Vrouwen en natuurlijk het enige echte Letterpakkenspel.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

De Jongens tegen De Meisjes
Tijdsduur: 2 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid