Familiedag vieren

Familiedag – Buffet

Familiedag – Buffet

Wat houdt het in?

Een familiedag organiseren, waarbij de kids zich uitleven in de speeltuin en de ouders gezellig bijkletsen? Organiseer dan jouw familiedag bij Playground X, door de gunstige ligging aan de A67, zullen alle familieleden onze locatie goed kunnen bereiken. Bij Playground X vindt u tal van mogelijkheden om invulling te geven aan deze jaarlijkse familiebijeenkomst, de kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen en springkussens terwijl de oudere genieten van een hapje en een drankje.

Met het arrangement Familiedag – Buffet kies je voor een pakket met voor ieder wat wils. Jullie worden ontvangen met een stuk vlaai en (warme) drank, vervolgens geniet iedereen van een tussendoortje, diverse drankjes en als afsluiting genieten jullie van een smakelijk koud en warm buffet.

Daarnaast bieden wij tal van groepsactiviteiten aan welke zeer geschikt zijn voor jong én oud, in combinatie met een hapje en een drankje, beleeft u een geslaagde familiedag of familieweekend. Bij Playground X boekt u al een familiedag vanaf 10 personen, dus ook voor kleinschalige familiedagen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Familiedag vieren
Tijdsduur: 4 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid