Archery Tag

Kinderfeestje: Archery Tag

Kinderfeestje: Archery Tag

Wat houdt het in?

Op zoek naar een sportief en stoer kinderfeestje in de buitenlucht? Dan is Archery Tag echt iets voor jou. Ga de strijd aan tijdens dit spel, waarbij iedere speler gewapend met pijl en boog recht op de tegenstander afgaat. Natuurlijk zijn het veiligheidspijlen met een zachte kop. Wie weet het andere team te verslaan en gaat er met de winst vandoor, kom erachter tijdens het kinderfeest: Archery Tag.

Naast het Archery Tag spel is ook onbeperkt ranja, een zakje chips en een cadeautje voor de jarige inbegrepen bij dit kinderfeest. Het basis arrangement kan uitgebreid worden met een raketijsje, frietje en snack. Dit verjaardagsfeest kan geboekt worden inclusief of exclusief begeleiding vanuit Playground X.

Deze activiteit is enkel mogelijk in combinatie met een andere activiteit.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Archery Tag
Tijdsduur: 1 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Cadeautje voor de jarige job
Zakje chips
Onbeperkt ranja
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid