Bubble Football

Kinderfeestje: Bubble Football

Kinderfeestje: Bubble Football

Wat houdt het in?

Boek een sportief kinderfeestje en speel een hilarisch potje Bubble Football!

Tijdens deze activiteit spelen jullie in 2 teams, gehuld in de bubble ballen, een potje voetbal. Nadat je omgevallen bent, is het aan jou de taak om zo snel mogelijk weer op te staan en verder te voetballen.

Naast een tof potje Bumperball is ook onbeperkt ranja, een zakje chips en een cadeautje voor de jarige inbegrepen bij dit kinderfeest. Het basis arrangement kan uitgebreid worden met een raketijsje, frietje en snack. Dit verjaardagsfeest kan geboekt worden inclusief of exclusief scheidsrechter vanuit Playground X.

Deze activiteit is enkel mogelijk in combinatie met een andere activiteit.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Bubble Football
Tijdsduur: 1 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Cadeautje voor de jarige job
Zakje chips
Onbeperkt ranja
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid