Olympische spelen

Kinderfeestje: Olympische Spelen

Kinderfeestje: Olympische Spelen

Wat houdt het in?

Kinderfeestje Olympische Spelen boeken?

Op zoek naar een sportief kinderfeest met diverse onderdelen? Boek dan nu het Olympische Spelen Kinderfeest! Tijdens dit interactieve programma gaan jullie diverse Olympische sporten beoefenen. Wie behaalt er na afloop van de Olympische Spelen het podium?

Jullie spelen onder andere:

  • Ver springen
  • Voetbal
  • Hockey
  • Honkbal
  • Discuswerpen
  • Kogelstoten

Naast dit sportieve spellenparcours, is ook onbeperkt ranja, een zakje chips en een cadeautje voor de jarige inbegrepen bij dit kinderfeest. Het basis arrangement kan uitgebreid worden met een raketijsje, frietje en snack. Dit verjaardagsfeest kan geboekt worden inclusief of exclusief begeleiding vanuit Playground X.

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Olympische spelen
Tijdsduur: 2 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Cadeautje voor de jarige job
Zakje chips
Onbeperkt ranja
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid