Marble Mania

Marble Mania

Wat houdt het in?

Het razend populaire knikker programma van TV, Marble Mania is vanaf NU te boeken als tof groepsuitje! Welk team weet tijdens de minigames de beste resultaten te behalen en geeft zichzelf hiermee een voordeel tijdens de  spectaculaire finale baan? Kom erachter tijdens Marble Mania.

Deze activiteit bevat diverse toffe knikkerspellen en knikkertafels, hierbij is het de bedoeling dat alle teams zo goed mogelijk hun best doen. Het is namelijk zo dat je met de spellen kunt bepalen hoeveel knikkers in jullie teamkleur starten bij de finalebaan.

Ook al heb je de tv-shows van Marble Mania gemist, deze activiteit is ook geschikt voor iedereen die het programma niet kent. Marble Mania is geschikt voor leeftijden vanaf 8 jaar tot 95 jaar. Dit uitje is ook te boeken als kinderfeestje!

Wilt u deze activiteit boeken? Klik dan snel hier om naar de juiste pagina te gaan!

Marble Mania
Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs:
Boek activiteit
Informatie opvragen

ATCX?!

ATCX is een activiteitenlocatie, waar u terecht kunt voor diverse groepsactiviteiten, spelshows en quizzen. Daarnaast beschikt ATCX over enkele sfeervolle buitenzitjes en een grote speelweide, waardoor ook familiedagen bij ons terecht kunnen. Tevens zijn er twee sfeervolle zalen, welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en jubilea.
playground x beach liessel activiteiten

Locatie

Onze locaties zijn eenvoudig te bereiken en beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Door het ruime en gevarieerde aanbod is er altijd een geschikt arrangement voor jullie festiviteit!
activiteiten locatie brabant limburg liessel
Vrijblijvende offerte
Wijzigingen mogelijk
Meer dan 40 activiteiten
Activiteiten op maat
Eenvoudig bereikbaar
Gratis parkeergelegenheid